Logo –
www.audit-division.pl – audyty wewnętrzne, wyceny firm.

Audyt. Doradztwo. Księgowość. Wsparcie Transakcyjne. Wyceny.

FB acountLI acount

Kto jest administratorem danych osobowych sklepu internetowego dostępnego pod adresem internetowym: http://www.audit-division.pl/sklep na platformie sklepowej audit-division.pl.?

Administratorem danych osobowych jest KONRAD ROMANOWSKI prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Audyt i Doradztwo Konrad Romanowski Biegły Rewident, wpisaną do ewidencji działalności gospodarczej miasta Legionowo pod numerem 19122, posiadającą: adres miejsca wykonywania działalności i adres do doręczeń: ul. Handlowa 6, 05-120 Legionowo, NIP: 536-158-69-69, REGON 140613062, adres poczty elektronicznej: biuro@audit-division.pl, tel./fax: +48 22 774 52 18. Podjęcie decyzji o przeglądaniu, korzystaniu z funkcjonalności sklepu, jak i składanie zamównień jest równoważne z akceptacją Polityki Prywatności. Jeśli którykolwiek z zapisów Polityki Prywatności jest niezgodny z wolą użytkownika, powinien on zaniechać odwiedzania i korzystania ze sklepu.  

 

Jakie prawa ma administrator danych osobowych?

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w zapisach Polityki Prywatności bez wcześniejszego informowania o tym fakcie jego użytkowników.

 

Jakie dane pozyskujemy?

Pozyskujemy dane, które są konieczne do prawidłowej realizacji zamówienia, są to:

-          imię i nazwisko/pełna nazwa firmy - jeśli konieczne jest wystawienie faktury lub rachunku,

-          adres zamieszkania (ulica, numer domu/mieszkania, kod pocztowy, miejscowość, kraj),

-          numer telefonu kontaktowego - podanie numeru telefonu gwarantuje sprawność realizacji zamówienia

-          adres poczty elektronicznej - poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia, realizujemy zamówienie oraz kontaktujemy się z Klientem/Usługobiorcą,

-          NIP - jeśli konieczne jest wystawienie faktury lub rachunku,

-          pliki cookie - używamy ich w celu stałej poprawy naszego sklepu, tak aby w jak najwyższym stopniu dopasować ofertę do Twoich zainteresowań i potrzeb. Używamy ich także do kompilacji anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają nam zrozumieć jak ludzie używają naszego sklepu i pomagają w polepszeniu jego struktury i zawartości. Nie możemy Cię personalnie zidentyfikować na podstawie tych informacji. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

 

Kiedy konieczne jest podanie swoich danych osobowych?:

Podanie danych osobowych jest konieczne jeśli chcesz dokonać zamówienia.

 

W jakim celu pozyskujemy Twoje dane osobowe?

Pozyskujemy Twoje dane w celu rzetelnej i sprawnej obsługi Twojego zamówienia oraz w celach statystycznych naszego serwisu, abyśmy mogli stale poprawiać ofertę oraz dostosowywać serwis
do wymagań klientów.

 

Czy przekazujemy osobom trzecim Twoje dane osobowe?

Nigdy nie sprzedajemy danych osobowych swoich klientów. Dane osobowe zbierane przez administratora za pośrednictwem Sklepu Internetowego zbierane są tylko - zgodnie z wolą Usługobiorcy - w celu realizacji Umowy Sprzedaży i wystawienia faktury lub rachunku.

 

Dane mogą być przekazywane jedynie w sytuacjach, w których będziemy zobligowani to uczynić
na wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego organu prawnego.

 

Czy przechowywane dane osobowe są bezpieczne?

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r., Dz. U. nr 133 poz. 883
z późn. zm. stosujemy środki techniczne (certyfikat SSL, który służy do szyfrowania danych przesyłanych w Internecie między użytkownikiem, a serwerem) oraz organizacyjne, zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych. Do Twoich danych osobowych dostęp mają jedynie osoby upoważnione oraz przeszkolone przez Administratora Danych. Nie przechowujemy wrażliwych danych osobowych.

 

Jak możesz dokonać zmian w swoich danych osobowych?

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.,
Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij e-mail pod adres: biuro@audit-division.pl lub listem poleconym na adres: Audyt i Doradztwo Konrad Romanowski Biegły Rewident, ul. Handlowa 6, 05-120 Legionowo.

biuro@audit-division.pl tel. 515 235 133 (+48 22) 774 52 18 ul. Handlowa 6 05–120 Legionowo

Wszelkie prawa zastrzeżone przez Audyt i Doradztwo Konrad Romanowski Biegły Rewident 2016